Forefront Consulting etablerar sig i Karlstad

Forefront är ett verksamhets- och IT-konsultbolag med drygt 380 anställda. Med kontor på åtta orter i Sverige och en offshoreverksamhet i Kina guidar de företag och organisationer i det digitala landskapet och övriga transformationer. Oavsett om uppdraget avser affärsverksamhet, teknologiska plattformar eller designlösningar är utgångspunkten alltid att först skapa en samsyn kring nödvändiga förändringar, för… Läs mer »

Teamtänk ledde till storslam för Niklas och hans företag

Årets arbetsplats och årets företagare – Maskintillbehör i Grums, hittar vi mitt i naturen ute i Lång. – Här hjälps vi åt som ett team för att hitta lösningar och jag vill att de anställda och kunderna ska känna att de blir bra bemötta, säger Niklas Karlsson. Det blev storslam för Niklas Karlsson och hans… Läs mer »

”Vi har ett av Sveriges bästa logistiklägen”

Flytten till Nyängen i Grums för elva år sedan var en chansning som föll väl ut. Nu rullar transport- och logistikföretaget Rigab in på sitt 55:e år. – Vi har stor nytta av att vara stationerade i ett län med skogsindustri, säger Lena Forsberg, som äger Rigab tillsammans med sin bror Kent Forsberg. För 55… Läs mer »